ASC Premier+: ismét a világ legjobb támogatóközpontjai között a HTTP Alapítvány!

A Cisco a tavalyi évben indította el ASC Rewards programját, melynek keretében az akadémiai rendszerben működő Akadémiai Támogató Központokat (ASC) értékeli megadott szempontok szerint. Ezen szempontok közé tartozik például a diákok száma, az akadémiák elégedettsége valamint az ASC-k regionális tevékenységeinek értékelése is.

A Cisco a tavalyi évben indította el ASC Rewards programját, melynek keretében az akadémiai rendszerben működő Akadémiai Támogató Központokat (ASC) értékeli megadott szempontok szerint. Ezen szempontok közé tartozik például a diákok száma, az akadémiák elégedettsége valamint az ASC-k regionális tevékenységeinek értékelése is. Az elmúlt évben a HTTP Alapítvány elnyerte a legmagasabb elismerést, és ASC Premier+ partner lett. Az idei évben ismét sikerült megismételnünk ezt a bravúrt, így idén is elmondhatjuk, hogy a HTTP Alapítvány a világ közel 1000 ASC-je közül a legjobbak között van. Az elismerés természetesen nem csak az Alapítvány munkatársait illeti, hanem a teljes magyarországi akadémiai közösség is részese ennek a sikernek.

Köszönet minden hazai akadémiai oktatónak és diáknak a hazai program minőségi működtetésében és növekedésében végzett munkáért!

Cikk megosztása